fbpx
Ilse Janssens 2018-06-12T13:32:15+02:00

Ik ben Ilse, yoga- en fitness fanaat. Al heel lang houdt ik mij bezig met alles omtrent yoga en sinds een aantal jaren ben ik ook heel enthousiast aan de slag gegaan met fitness. Daardoor kwam ik in contact met FitBody en startte ik met het volgen van Personal training.

Ondanks dat ik een leuke en interessante baan had bij een telecombedrijf, knaagde er toch iets aan mij. Toen ik bij FitBody dan ook de kans kreeg om aan de slag te gaan heb ik definitief besloten om te gaan voor wat mij echt motiveert.

Fitness staat voor mij gelijk aan het beste uit mijzelf halen. Echter het beste uit mezelf halen staat voor mij niet altijd synoniem voor een ‘goed gevoel’. Soms betekent écht voor iets gaan voor mij dat ik drempels over moet die ik eigenlijk niet durf te nemen of ik moet patronen opgeven die veilig voelen.

Mijn doel is om ook het beste uit anderen te halen. Yoga en krachttraining zijn hierbij mijn hulpmiddelen. Deze helpen je om te bereiken wat je maar wilt. Je kan ze gebruiken om lekker in je vel te zitten, genieten met je vrienden of een nieuw Persoonlijk Record neerzetten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het is dus alles behalve saai en je hoeft er niks bij uit te sluiten. Zelf ben ik fit en zit vol energie, maar ik kan ook enorm genieten van zitten voor de buis met een bak ijs.

Je gaat de komende tijd zeker meer van mij zien en horen, ik help je graag met je fysieke en mentale doelen.

Stuur een WhatsApp
Heb je een vraag?
Welkom bij FitBody, waar kunnen we je mee helpen?
Powered by