fbpx
Loading...
Personal Training 2019-07-10T12:44:30+00:00

Als je fysieke begeleiding wilt om te werken aan je gewicht, (mentale) gezondheid en uiterlijk is personal training de beste investering die je kunt doen. Bij Fitbody draait het vooral om het eerste deel van de term: personal.

Je hebt je eigen doelen. Misschien zijn ze fysiek en wil je afvallen, aankomen of kracht opbouwen. Misschien wil je met meer zelfvertrouwen door het leven.

Wat het doel ook is: het is je nog niet gelukt. Tot nu toe. Want wij gaan je helpen.

Wat mag je verwachten?

Om je goed te kunnen helpen moeten we eerst weten wie jij bent: waar liggen je interesses, hoe ziet je leven eruit (werk, privé, sociaal)?

We willen natuurlijk weten wat je doelen zijn. Het is belangrijk om te kijken naar de reden waarom je deze doelen nog niet hebt behaald en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Met deze informatie en onze jarenlange ervaring als trainer en coach maken wij een opzet van het plan dat voor jou het meest geschikt is.

Dit plan wordt uitgezet in drie even belangrijke pijlers:

Personal Training

 • 1 op 1 begeleiding

 • Voedingsbegeleiding

 • Altijd support van je coach, ook buiten de trainingen om!

Bekijk pakketten

Coaching

Als personal trainer geven we je natuurlijk training en werken we aan een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Maar de meest onderschatte rol die wij hebben is die als coach. Om je doelen te behalen is er een mate van gedragsverandering nodig op de lange termijn. Je hebt immers niks aan een dieet of training welke je niet langer dan 10 weken vol kunt houden. Stap voor stap gaan we op zoek naar de perfecte balans in jouw leven.

We coachen je niet alleen tijdens de trainingen, ook buiten de training om staan we voor je klaar. Heb je een feestje en weet je niet wat je het beste kunt eten? Heb je een vraag over iets dat je hebt gehoord of gelezen? Je kan altijd contact opnemen met je coach. Zo sta je er nooit alleen voor en staat niks je in de weg naar succes!

Training

Naast je voeding en coaching gaan we natuurlijk ook flink trainen. Wij werken vanuit twee locaties:  de Basic-Fit op het Chasséveld en de personal gym(link). Tijdens de eerste training willen we een zo goed mogelijk beeld krijgen van je lichaam (kracht,balans, uithoudingsvermogen). Vanuit hier gaan we elke training een stapje vooruit. Ook hier geldt: wij passen ons aan jouw tempo aan. Hier is geen goed of slecht in. Het enige dat telt is dat jij beter wordt dan jij voorheen was.

Voeding

Eten is emotie, gezellig en vooral lekker. Als Fitte Bourgondiërs snappen wij dat maar al te goed! Dit betekent echter niet dat je ongestraft alles kunt eten zonder daarbij aan te komen.

Je leert bij ons om te gaan met jouw specifieke voedingspatroon. Je ontvangt dan ook geen voedingsschema met uitgeschreven maaltijden van ons. Dit is de slechtste manier om op lange termijn een dieet vol te houden. Wij gaan juist aan de slag met het eten dat je reeds eet, om vanuit daar de noodzakelijke aanpassingen te maken om gezonder en fitter door het leven te gaan.

Pakketten

Je kunt kiezen uit verschillende personal training pakketten. Ben je niet in de gelegenheid om elke week te trainen? Dan is een rittenkaart de meest logische optie. Je betaalt per training, zonder verplichting.

Onze ervaring leert echter dat het erg belangrijk is om sporten onderdeel te maken van je week. Met een abonnement ben je verzekerd van je wekelijkse moment van coaching en training. Je hebt een stok achter de deur om te blijven trainen én het scheelt ook nog eens in de kosten.

Eenmalig consult: coachingsgesprek via Skype of trainings- en/of voedingsplan op maat.

Flexibel

 • Losse training 65,-

 • Pakket 4 trainingen 250,-

 • Pakket 10 trainingen 600,-

 • Eenmalig consult: 55,-

 • DUO-training (2 deelnemers) 90,-

Inschrijven

Abonnementen

 • 1 training per week 210,-

 • 2 trainingen per week 420,-

 • 3 trainingen per week 575,-

 • 1 DUO-training per week (2 deelnemers) 300,-

*bedragen per maand
** Er gelden andere tarieven voor training bij Sander.
Inschrijven

Inschrijven

Wat kunnen we voor je betekenen? Vul alle velden in, dan kunnen wij je het beste helpen.

Ben je bereid om tijd, geld en energie te steken in je doelen?