fbpx

Moniek laat de kilo’s voorgoed achter zich!

 

 

In september 2016 is het dan eindelijk ECHT begonnen. Ik heb mijn sportschoenen aangetrokken om ze uiteindelijk deel te laten worden van mij!

Na verschillende crash diëten in het verleden te hebben geprobeerd had ik voor mezelf, mijn man en mijn dochter besloten dat het nu dan toch echt anders moest.

Ik weet nog goed dat ik voor de eerste keer bij Sander aan tafel zat en ik mijn gevoel geheel blootgaf. Iets wat ik eerder nog nooit gedaan had tijdens mijn afvaltrajecten. Ik heb nu echt naar mezelf gekeken en naar mijn gevoel bij mijn lijf van toen. Jezelf een spiegel voorhouden is niet gemakkelijk, maar je leert er zoveel van. Eerlijk naar jezelf kijken is het begin.

Naast dat ik minimaal bewoog, was ook mijn voedingspatroon een dingetje. Hier was ondersteuning en inzicht in nodig.Dat kon Sander mij gelukkig geven. Uiteindelijk heb ik een doel moeten formuleren, zodat Sander mij hierop kon herroepen op momenten dat het minder zou gaan.

Mijn doel was/is: weer een mooie, fitte en vitale moeder en vrouw worden.

Mijn ervaringen met Sander zijn top, hij probeert mee te bewegen in mijn behoeften en gewoonten en zegt wanneer ik hierin iets moet bijstellen. Ook advies betreffende voedingsgewoonten is hij heel eerlijk in, maar daarbij verliest hij mij als zijn pupil/client niet uit het oog. Ik vind echt dat Sander maatwerk levert en kijkt naar wie hij voor zich heeft. Hij probeert vervolgens in te spelen op je behoeften die jij hebt.

Sander is geen liefdadigheidsinstelling, want hij zal altijd zeggen waar het op staat. Ook is de onderbouwing die hij hierbij levert goed, waardoor het stukken aannemelijker is en ook goed te begrijpen zodat je dit weer mee kan nemen in je verdere traject.

Het onderste uit de kan hebben willen we allemaal, en het liefst zo snel mogelijk, maar die verdomde deksel valt dan vaak weer terug. Ik heb nu voor het allereerst in al mijn afvalperiodes het gevoel dat ik stabiel ga blijven! Valkuilen blijf ik altijd houden en die mogen er ook zijn, maar ik weet nu hoe ik er mee om moet gaan.

Trainen bij Sander blijf ik doen, mede voor de extra motivatie en verdere ontwikkeling van mijn lichaam.

Mijn gewicht is al geruime tijd stabiel en genieten van het leven doe ik ook nog steeds in de optimale zin.

Kortom ik ben een blij en gezond mens!

groetjes,

Moniek

Noot van Sander: Moniek, je weet dat het voor mij extra spannend was om met iemand samen te werken die ik persoonlijk ken. Ik ben ongelooflijk onder de indruk van je doorzettingsvermogen.

Hoe jij de switch hebt gemaakt van jojo-diëten naar de perfecte balans tussen training, goede voeding en leuke dingen doen is onvoorstelbaar knap. Je bent je altijd bewust geweest van het feit dat het gaat om de resultaten op lange termijn. Je bent echt een voorbeeld van een Fitte Bourgondiër en ik ben ontzettend trots op je!

By | 2017-12-15T21:24:35+00:00 01-08-2017|